Dit kommende rækkehus er opført som en 3-værelses bolig med separat bryggers og entré, samt køkken-ø. Der er flot højt til loftet (ensidet lofthældning) og de store vinduespartier skaber et fantastisk lysindfald. Din kommende stue er stor og rummelig på op til 46,5 m². I rækkehuset får du generelt god skabsplads, og som kæmpe bonus har du egen for/baghave samt 2 parkeringspladser. Så er der plads til gæster.

Blomsterkæret (Spangkærvej 57) ligger på grænsen til et nyt byudviklingsområde ved Højene Øst i Hjørring. En helhedsplan ligger til grund for disponeringen af arealer i området, og sikrer sammenhængen med den eksisterende by. Det betyder, at området på sigt vil indgå i et sammenhængende byområde ved Højene Øst. Området ligger desuden tæt på skole, institutioner, idrætsfaciliteter, rekreative områder, dagligvarebutikker og i en afstand på kun 2,0 km til Hjørring bymidte.

___________________________________

Vi glæder os til at fremvise dig rækkehusene, og fortælle mere om området.

INFORMATION

Alt i hårde hvidevarer
Gulvarme med varmeregulering i hele boligen
Ventilation med varmegenvinding
Minimal vedligehold
For- og baghave

ØKONOMI

MDL. LEJE: Priser fra 9.395 kr.
DEPOSITUM: Priser fra 28.185 kr.
BOLIGAREAL: 100 kvm.
BOLIGTYPE: 3-værelses

KONTAKT

Du/I er meget velkommen til at kontakte udlejningsteamet på tlf. 28 68 15 20 eller e-mail udlejning@aabolig.dk, hvis i skulle have interesse for en bolig eller blot ønsker at få besvaret evn. spørgsmål.