Dit kommende rækkehus er opført som en 4-værelses bolig med integreret bryggers og entré, samt et vinkelkøkken. Der er flot højt til loftet (ensidet lofthældning) og de store vinduespartier skaber et fantastisk lysindfald. Din kommende stue er stor og rummelig med plads til alt det nødvendige. I rækkehuset får du generelt god skabsplads, og som kæmpe bonus har du egen for/baghave samt 2 parkeringspladser. Så er der plads til gæster.

Blomsterkæret (Spangkærvej 57) ligger på grænsen til et nyt byudviklingsområde ved Højene Øst i Hjørring. En helhedsplan ligger til grund for disponeringen af arealer i området, og sikrer sammenhængen med den eksisterende by. Det betyder, at området på sigt vil indgå i et sammenhængende byområde ved Højene Øst.Området ligger desuden tæt på skole, institutioner, idrætsfaciliteter, rekreative områder, dagligvarebutikker og i en afstand på kun 2,0 km til Hjørring bymidte.

___________________________________

Vi glæder os til at fremvise dig rækkehusene, og fortælle mere om området.

INFORMATION

Alt i hårde hvidevarer
Gulvarme med varmeregulering i hele boligen
Ventilation med varmegenvinding
Minimal vedligehold
For- og baghave

ØKONOMI

MDL. LEJE: Priser fra 9.595 kr.
DEPOSITUM: Priser fra 28.785 kr.
BOLIGAREAL: 100 kvm.
BOLIGTYPE: 4-værelses

KONTAKT

Du/I er meget velkommen til at kontakte udlejningsteamet på tlf. 28 68 15 20 eller e-mail udlejning@aabolig.dk, hvis i skulle have interesse for en bolig eller blot ønsker at få besvaret evn. spørgsmål.